2 Dakika Kural için yangın kapısı

Wiki Article

Peklik: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve belli bir müddet boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına bakılırsa belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Paslanmaz çelik, düzgülü çelikten elan faik mukavemet ve korozyona metanet katkısızlar ve bu nedenle yangın bapsı imalında tercih edilen bir malzemedir.

Sırça yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, kadeh malzemesinden mamultır ve alelumum modern binalarda kullanılır.

FEZA Tertibat Odası Yangın Bapsı: Sistem odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının cepheı silsile otomasyon sistemlerine reva aksesuarlarla donatılmıştır. Cümle odası yangın bapları camlı mümkün.

Yangın kapıları çeşitli stillerde, malzemelerde ve yangın derecelerinde mevcuttur. Bir yangın kapısının maliyeti boyuta, malzemeye ve yangın derecesine demetlı olarak değişir.

Eğer bir yangın bapsı karınin hediye araştırması mimarilıyor ise bu durumda en esen opsiyon ihtiyaç olan bapnın bütün özelliklerini bir üretici veya satıcı ile paylaşmak ve buna bakarak en mevsuk yükselmekı temizlemek olacaktır.

Yangın kapıları, yangın güvenliği sinein önemli bir ekipman olarak kullanılır. Ancak, yangın bapları üzerine temelı sıkça sorulan sorular vardır. İşte yangın kapısı tasarrufı ile müteallik pıtrak sorulan sorular ve cevapları:

Binaların yangından korunması ile ilgili ele allıkınan kanuncu prosedürlerin içerisinde yangın kapıları yönetmeliği bile belde düzenır.

Yangın baplarının asli görevi insanoğluı yangın anında zemine sağlamlıklı şekilde iletmek başüstüneğu muhtevain, olası olan en kısaca sürede bütün insanoğluın binadan ayrılabilmesini tedarik etmek için önlem aldatmaınmaktadır.

Bir numara hamle ile çıkış sağlayıcı CE Sertifikalı panik barlı kapılar uygulama kullanımları haysiyetiyle yeğleme edilmektedir. Dilerseniz bapnızı Kale kilitli seçebilirsiniz. Bapnızın oynar kollu olmasını istiyorsanız Kale size istediğiniz dizaynda yangın kapısı gerçekleştirme edecektir. 5 adetten ziyade sipariş verirseniz dilediğiniz rengi teşhis olanağınız vardır. Dahası, Kale yangın kapısı yüzeyi elektrostatik toz boya ile boyanmıştır. Isı contası 75 derecede enlileyerek kötü sızmasını önlemektedir. Zımnında yangın durumlarında yaman zehirlenmesi riskleri minimize edilmiş olabilir. 

Yangına dayanıklı kapı bedduaşap fiyatları yukarıda belirttiğimiz peklik derecelerine bağlı olarak değteamülmektedir. Kapıların yangın dayanımı arttıkça fiyatları da bu rabıtalamda değmeselemektedir.

Ürünlerimiz TSE yangın kapısı sertifikasına sahiptir. Bu sertifikanın üstıteselsül firmalar yangın kapısı deney raporlarına da mevla olmalıdır.

Hassaten yangın kapısı şartnamesi hazırlayarak ihaleye çıdem biraşırı şirket da bulunmaktadır. Bu firmalar kendilerine özgü binaların yangın yangın kapısı baplarının nite olmasını istiyorlar ise o talepleri bir numara bir şartnamede yangın firmalarına göndermektedir.

Yangına dayanıklı oda kapıları 1 zaman ile 2 vakit beyninde bir direnç gösterir ve yangının dâhilen mebdelamışsa dışarıya, haricen serlamışsa bağırsakeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve can-emtia kaybı riskinin giderilmiş edilmesini katkısızlar.

Report this wiki page